mandag 16. mars 2009

Oppramsing av helg.

Sitter i sofaen hos Linda, spiser ost og ser på at hu baker pizza. Nam. Vi skal snart på kor, og siden jeg akkurat er ferdig med forelesning så passet det fint å bare rusle opp hit.

Helgen var fin. Etter å ha slept en sliten skrott hjem fra silje søndag "morgen", bestod gårsdagen for det meste av å sove og se på sex og singelliv. Intetsigende, stusselig og ganske godt.
På lørdag var det dancing to the beat of the drum sammen med Silje og Linda, en tur innom festen til Daniel og en tur innom bursdagen til Nina, som fylte sine 30 år høyt over bakken på plaza. Det var riktig så flott der oppe. De hadde til og med vaskekluter man kunne tørke hendene med på toalettet. Når jeg skulle tømme vesken dagen etter fant jeg en fin, hvit en. Gratis vaskeklut! For et utrolig kupp!
Resten av kvelden ble brukt litt oppe og litt nede på garage.
Det beste med hele kvelden var kanskje å fråtse i seg god/dårlig mat i senga til Silje med enda mere sex og singelliv, og sovne omtrent før man har rukket å tygge ut.

Ellers bestod fredagen av Silje og nrk, flott flott. Og torsdagen var ferdig-i-praksis-feiring på funhouse, paragrafen og mono. Huhei!

Ingen kommentarer: